Qui som?

“Coses llegides” és un projecte que pretén recopilar l’actualitat de les 10 millors llibreries de culte a Barcelona: Laie, La Impossible, Etcètera, Altaïr, Documenta, La Carbonera, Pròleg, On The Road, Calders i La Inexplicable.

Els seus creadors són dos estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra que, d’una forma o altra, han desenvolupat una gran afició per la lectura i us ofereixen aquest servei sense ànim de lucre. Us els presentem:

Gerard Ventura Playà

Nascut, molt al seu pesar, a la bella vila de Terrassa. Periodista de vocació, alterna el seu amor per l’escriptura amb la seva labor com a monitor d’esplai.

Ha vist trenta-dues vegades la Grande Bellezza. Parla francès força bé i té El Quadern Gris a la tauleta de nit. Un dia va entrevistar a l’Enric González i se’n va enamorar, des d’aleshores quan té algun euro a la cartera es compra El País. Li agrada portar la contraria, sigui quin sigui el tema de debat.

Joan Simó i Rodríguez

De la Bonanova el van portar a l’Hospitalet de Llobregat, és home de contrastos. Ara viu entre Vilassar de Mar i la RENFE.

Cinturó marró de judo i llicenciat en alemany per la universitat del Duolingo. Ha envellit malament i fuma més del que deuria. Entre les seves aficions està llegir La Vanguardia i queixar-se del capitalisme. Li agraden els articles de Salvador Sostres, les cançons de Franco Battiato i la gomina.