La Carbonera serveix vermut colombià

Ana Basanta va acudir a la llibreria per parlar del seu darrer llibre el passat 2 de juny

El primer vermut literari del mes de juny va arribar a La Carbonera des de la llunyana Colòmbia. És en aquest país on transcorre l’acció de la novel·la d’Ana Basanta, “Días que valieron la pena” (Editorial Tandaia). Unes 15 persones es van reunir a la llibreria per escoltar la conversa entre el periodista Jordi Bes i l’escriptora.

Durant l’acte es van abordar temes tan diversos com la situació política de Colòmbia, les diferències entre l’escriptura periodística i la narrativa o la necessitat de mantenir determinades expressions dialectals malgrat que puguin afectar a la comprensió dels lectors. Tot això a les 12 del migdia i amb la companyia d’un bon vermut.

Bes i Basanta durant l’acte. Font: @_LaCarbonera .

Días que valieron la pena” narra la història de Laura, una jove sociòloga que arriba a Barrancabermeja per entrar en contacte amb els camperols de la zona. Allí coneixerà a Álvaro Darío Rojas Restrepo amb qui viurà una intensa aventura que la marcarà per tota la vida.

Tot i que el llibre neix de les diverses estades que l’autora ha fet al país sud-americà, la història és totalment fictícia. Basanta ja havia publicat diversos llibres periodístics però aquesta és la seva primera novel·la.

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s